At rejse er at leve!

Dette velkendte ordsprog stammer naturligvis fra vores allesammens H.C Andersen. Vel nok Danmarks mest kendte digter og forfatter.
Det er dog ikke, fordi det er ham, der sagt ordene, at de er geniale. Det er mere fordi, at de er så forbandet rigtige.

For at rejse er virkelig at leve. Du kender ikke et eneste mennesker, der ikke vil sige, at gode kunne tænke sig at kunne rejse væk imorgen. Disse personer er nok også ligeglad om rejsen gik til Borneo, Barbados eller Bornholm. bare de kan komme væk fra hverdagens stress og jag. At kunne pakke kufferten er med andre ord den mest ønskværdige følelse af livet.

Hvor går din næste rejse hen?

Jaja, du har nok ikke pengene, siger du nok. Men prøv alligevel at tænk på din næste rejse. Det er en fed følelse, ikke?

Nogle mennesker ønsker at rejse til fjerne himmelstrøg, hvor kulturer, vejret og og alt andet er så uendelig meget anderledes end her i Danmark. Andre ønsker måske hellere at komme på en ganske almindelig charterrejse med Spies til Mallorca, hvor ungerne kan boltre sig på de børnevenlige hoteller.
Fælles for begge rejser er, at der er rig mulighed for at varme temperaturer, blåt hav og farverige drinks.

Så er dem, der hellere ønsker at komme ud og opleve verden på en anden måde. Det kan eksempel være i form af en safari, hvor farlige dyr opleves på helt tæt hold. Det resultere måske i et prægtigt billede af en stor tiger, der jager sit bytte, der 14 dage senere hænger hjemme i stuen.
Det kan også være i form af en rundrejse. mange unge vælger at rejse rundt i enten Sydamerika eller Asien. Den ene dag er de konger i baren, næste dag er ude blandt de lokale. her får man virkelig indsigt i, at vi ikke har det så skidt i lille Dannevang.

Hvorfor rejser vi?

Tja, det er jo egentlig et rigtig godt spørgsmål. Mon ikke det er vores lyst til at komme væk fra hverdagen, samt vores lyst til at opleve.
Den første person til virkelig at kunne imødekomme vores ønske om disse lyster, var den gode Simon Spies. manden var bindegal, men på mange måder også genial. Han forstod at sætte sig ind os danskeres behov for at se verden. Spis, rejs og vær’ glad. Og det er jo det, som det handler om dybest set.
Og skal vi så ikke slutte med et af hans mange citater: “Jeg tjener kun 11 kroner pr. rejse, jeg sælger, men det bliver jo også til en del, når jeg sælger en million rejser om året”