Få dine hjemmesider oversat af professionelle oversættere – det betaler sig

mac, computer lingobob

Har du en hjemmeside kun på dansk? Ønsker du at ramme nye markeder, udvide din primær målgruppe eller rådgive på andre sprog? – Så burde du overveje at få professionelle oversættere til at oversætte din hjemmeside, det betaler sig. Du vil hurtigt kunne mærke en stigning i trafikken på din hjemmeside, når den bliver oversat af personer der specialiserer sig i IT-tekster til hjemmesider.

Professionel oversættelser skaber gode resultater.

Der er forskellige problemstillinger man skal overveje, hvis man ønsker at få oversat sin hjemmeside til et andet sprog. Hvis din hjemmeside bliver oversat af nogen som ikke er specialiseret i oversættelse af IT-tekster, kan det have store konsekvenser for din hjemmeside. Dine potentielle kunder kan ikke lide at læse tekster der virker oversatte. Folk forstrækker læsestof som er originalt, eller i det mindste ser originalt ud. Hvis bare én potentiel kunde får en ringe brugeroplevelse, kan dette være start skuddet til en ond cirkel af dårlig omtale. Kunden vil sandsynligvis ytre sin utilfredshed på sociale medier eller på anmeldesessider som “Trustpilot”, samt fortælle om sin brugeroplevelse til sit nærmiljø og skabe dårlig omtale for din hjemmeside (bad-word-of-mouth).

En hjemmeside der er oversat af professionelle oversættere skaber bedre resultater. Professionelle oversættere besidder den tekniske viden til at oversætte svære fagord og tekniske termer, uden at konteksten fra det originale sprog tilgodeses. På denne måde sikre du dig at din hjemmeside kommer til at fremstå som værende originalt skrevet, i det sprog siden oversattes til. Dette vil resultere i en bedre brugeroplevelse for kunden, hvilket vil på længere sigt styrke din hjemmesides omdømme (brand value), trafik på hjemmesiden og salg.

Gå efter oversættelsesbureauer der specialiserer sig i IT-tekster

Der findes yderst professionelle oversættelsesbureauer der har specialiseret sig i at oversætte IT-tekster, til for eksempel oversættelse af hjemmesider. Disse bureauer er så godt udrustet til at kunne oversætte dine tekster på din hjemmeside, at det får siden til at fremstå som værende skrevet af en indfødt. Et oversættelsesbureau som har taget skridtet videre er bureauet LingoBob. Dette oversættelsesbureau råder over mange professionelle oversættere der specialiserer sig i at oversætte IT-tekster. Ydermere, LingoBob tilbyder oversættelser af over 70 forskellige sprog og kan oversætte tekster til hjemmesider på alle disse sprog. Dette bureau har også en specialist inden for IT (webmaster) til rådighed, hvilket betyder at LingoBob også råder over den nødvendige viden til hvorledes en hjemmeside er konstrueret, for også at kunne yde en bedre service til dig.