Find den optimale klinik

Hvis du overvejer at få plastikkirurgi eller en anden form for kirurgi, er du sikkert blevet overvældet over, hvor uoverskueligt markedet for klinikker og privathospitaler er. Det er næsten umuligt at gennemskue ventetider, priser, kvalitet og metoder, hvis ikke lige man snakker med hver enkelt klinik. Men der findes heldigvis en online hjælpende hånd!

Få klinikkerne til at slås om din gunst

På hjemmesiden Klinikmatch kan du udfylde en formular, hvor du blandt andet skriver, hvad du kunne tænke dig at få udført og hvornår. Så ringer de til dig og aftaler nærmere, hvorefter du vil modtage tilbud fra forskellige klinikker, der giver dig deres absolut bedste tilbud. Du er nemlig mere eller mindre garanteret, at det er deres bedste tilbud, for klinikkerne ved nemlig godt selv, at de er i udbudsrunde med andre klinikker og privathospitaler. Hvis ikke de giver dig deres bedste tilbud, mister de dig som kunde.

Få afklaring

Hvis du er i tvivl om noget vedrørende dit indgreb, er der også rig mulighed for at læse op på det på Klinikmatch. De har nemlig samlet en masse informationer om de forskellige indgreb, metoder og priser, så du har al den information du skal bruge på ét sted. Du kan altså næsten vælge dit indgreb og metode, før du overhovedet får snakket med din kirurg, fordi du kan læse op på det derhjemme. Men du skal selvfølgelig stadig aftale med kirurgen, da denne har lang tids erfaring, og vurderer dig og din krop, når han møder dig.

Vær sikker i din sag

Noget af det vigtigste i forhold til at bruge Klinikmatch er, at du er sikker i din sag. De sender nemlig kun seriøse henvendelser videre til klinikker og privathospitaler, og det hjælper altså ikke at kontakte dem, hvis ikke du allerede er sikker i din sag. Til gengæld kan siden hjælpe dig til at blive mere sikker i din sag, hvis du læser op på det indgreb, du gerne vil have.

At få kirurgi udført på sin krop, er en meget stor og livændrende beslutning, som man skal være helt sikker på. Det er meget svært at få noget omgjort, hvis man først har fået det udført. Så tag dig god tid til at tænke over det, snak med dine venner og familie om det, og sørg for at du ved, præcis hvad det indebærer.