Hvad gør man når man der er lang tid til lønningsdag

Det er blevet nemt og hurtigt at låne til det du står og mangler, men først har råd til når din næste løn kommer. Du kan låne små beløber uden omkostninger. Det er nemt, hurtigt og de eneste krav er at du er fyldt 20 år og ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. 

Nemt

På Lånpengesmart.dk tager det kun nogle få minutter at få sit lån godkendt, og højst en dag før pengene er på din konto. Det hele klares online. Du vælger lånets størrelse i Lånpengesmart.dk’ lån beregner, og ser med det samme hvor meget og hvornår du skal betale tilbage. Du udfylder din ansøgning og venter nogle minutter på et svar. Det har aldrig været nemmere at låne penge.

Hurtigt

Lånpengesmart.dk.dk bruger få minutter til at godkende dit lån, hvis du opfylder servicens krav. Det er hurtigt at udfylde ansøgningen hvor du bruger NemID. Er du kunde hos Nordea får du pengene samme dag, hvis du har ansøgt inden kl 17:30. Ellers er de på konto næste dag. Har du anden bank får du pengene efterfølgende dag, uanset hvilken bank du har.

Små billige lån

Er du 20-22 år kan du første gang låne op til 2000 kroner. Efter det stiger det maksimale beløb med 1000 kroner hver du betaler et lån tilbage rettidigt. Det maksimale beløb stiger dog aldrig over 4000 kroner.

Er du 22-80 år kan du låne op til 4000 kroner første gang. Efterfølgende stiger det også med 1000 kroner for hver rettidig tilbagebetaling, dog op til 6000 kroner.

Første lån er gratis. Du kan således låne op 4000 kroner uden omkostninger. Beløbet du betaler tilbage er 4000 kroner. Ved følgende lån er der en fast debitorrente samt ÅOP.

Det du står og mangler

Mangler du nye sko. En kjole til den kommende weekend. Eller har du en regning der har ventet for længe. Lånio.dk spørger ikke hvad pengene skal bruges til. Du har op til 30 dage at betale pengene tilbage. Uanset hvad du har brugt dem til. Du kan således få råd til det du står og mangler her og nu, uden at skulle vente til næste gang løn eller SU tikker ind på din konto.

Kan du ikke betale lånet tilbage inden de 30 dage har du mulighed for at forlænge lånet med et forlængelses gebyr.

Smart

Selvom disse lån er noget dyrere end almindelige banklån, kan de hjælpe dig her og nu med det står og skal betale. Dog skal man huske på aldrig at låne mere end man kan betale tilbage. Lånpengesmart.dk siger selv at de ikke anbefaler folk at forlænge deres lån flere gange. Hvis du ikke er sikker på at du kan betale beløbet tilbage inden 30 dage er omme, kan de kjole du har lånt til ende med at blive en dyr fornøjelse.