Rejsen til Grønland: 5 uundværlige til kufferten

Er du den eventyrlystne typer, der elsker at rejse og opleve nye eventyrlige steder i hverden, så må du ikke gå glip af Grønland’s fantastiske natur og landskab. Nok kan billeder og videoer derfar sige meget, men at opleve landet er en ganske ubeskrivelig følelse. Det er en oplevelse som du aldrig vil glemme, og derfor også en oplevelse du absolut ikke må være foruden. Førend du har vandret eller kørt med hundeslæde over indlandsisen, og set nordlyset med egne øjne, har du ikke levet livet fuldt ud.

Har du besluttet dig om at tage på en rejse til Grønland, er der dog visse ting du skal forberede dig på. Eksempelvis er det ultra vigtigt at du pakker en fornuftig kuffert, hvor der er taget højde for kulden. Ellers klarer du dig aldrig igennem dit ophold på Grønland. Her er en liste over fem stykker udstyr, du vil blive rigtig glad for at have pakket i kufferten:

Inderst på kroppen

Tættest på din krop, vil det optimale valg af tøj være en god uldtrøje. Dette er blødt og behageligt for huden, og så hjælper det til at transportere fugten væk, hvis du laver noget aktivt og skulle komme til at svede.

Fleece-trøje

Mellemlaget, som er det lag, der ligger mellem uldtrøjen og din jakke, bør bestå af en varm fleecetrøje, gerne med en høj halvkrave, en tætsluttende hætte og en længde der gør at den ikke kryer op over buksekanten. Samtidig bør den være lavet af noget strækbart materiale, så du kan bevæge dig frit i den.

Yderjakke

Uden på uldtrøjen, skal du til sidst have en god varm jakke, og gerne en tyk dunjakke med gåsedun. Den skal give dig det sidste varme, så du ikke på noget tidspunkt komemr til at fryse. Samtidig må der gerne være detaljer såsom stormhætte og velcrolukninger ved ærmerne, og så skal den selvfølgelig være vind- og vandtæt.

Beskyt halsen

Når man på Grønland befinder sig udendørs, vil din hals være yderst udsat pga. de kolde temperaturer. Det er derfor vigtigt at du hånd om din hals og beskytter den mod kulde, så du ikke blive syg. Her er en god varm halsedisse det optimale valg at pakke med i kufferten.

Varm hue

Sidst men ikke mindst på listen over nødvendige ting, du skal have med dig på din tur til Grønland, ligger huen. En varm hue, til at beskytte dit hoved imod kulden, er et absolut must. Når du går rundt i de voldsomme minusgrader, vil du helt sikkert sætte pris på en dejlig varm hue, og du vil samtidig få meget mere ud af dit ophold, da du ikke hele tiden skal gå og beskytte dit hoved imod kulden.

Er du blevet inspireret til at tage en tur til Grønland, så kan du læse mere om landet på www.greenland.com