Undgå logistiske problemer danx

Undgå logistiske problemer

Leveringstiden er efterhånden noget af det vigtigste, for en virksomhed. Har din virksomhed besvær med logistiken, kan det blive et stort problem. www.danx.com sørger for et omfattende logitisk netværk, der står til din rådighed hver nat. De sørger for at dine reservedele, bliver leveret til tiden hver gang.

Logistik i hele Norden

DANX er de førende logistik udbyder i Skandinavien, med deres egen distributionsnetværk. Med distribution i alle fire Nordiske lande Danmark, Finland, Norge og Sverige. Det gør at de er i stand til at tilbyde international nat distribution samt oplagring og drift af et PUDO netværk.

DANX er medlem af ESLA, der står for “European Service Logistics Association” som er et eksklusivt distributions netværk, dedikeret til at yde levering til tiden hver nat. De har derfor sammen med fire andre specialister, byggede et international netværk gennem Europa. Netværket er bygget til at være hurtigt, fleksibelt og højt specialeret i at yde levering i højeste kvalitet. Gennem netværket, bliver der leveret til mere end 500 kunder. Derfor kan DANX tilbyde dig en kvalitet, som ingen kan matche.

Hvis du skal havde hurtig levering i Skandinavien, er DANX det perfekt valg. De tilbyder den hurtigste og bedste kvalitet, når det kommer til logistik. På grund af deres stærke logistiske netværk, er i stand til at de kan tilbyde dig alt det din virksomhede står og mangler.

De kender til alle de behov, som din virksomhed står med, på grund af deres store ekspertise. Det er vigtig du finder den helt rigtige speditør, ellers kan du risikere at miste dine kunder. Hvis der ikke bliver leveret til tiden, skaber det store problemer for din virksomhed, da levering efterhånden er det vigtigste.

DANX lever op til din virksomheds krav

Det er vigtigt i er enige om, hvor reservedelene skal leveres hen og hvor hurtigt det kan gøres. DANX store netværk, gør at der er masser muligheder for at de opfylder dine logistiske krav. Gennem dette netværk, kan du undgå spildtid og få det leveret dagen efter.

Dette skyldes at de fragter reservedelene om natten, hvilket gør leveringen meget hurtigere. Andre steder kan det ofte blive leveret indenfor 2-3 dage. Hvis så mange dage ikke er realistisk for dig og din virksomhed, bør du vælge DANX. Din virksomhed kan nyde godt af det stærke distrustionsnetværk, da de er eksperter i god levering, gennem hele Skandinavien. Den kortere leveringstid kan tilfredsstille dine kunder, mens du spare de omkostninger, du normalt ville få af spildtid. Det er vigtig at du som virksomhed, ikke er bange for at stille store krav til speditøren

DANX er desuden meget miljø beviste og har indført en masse miljø mæssige initiativer. Alle deres varevogne, køre kun på diesel. Derudover er de meget opmærkesomme på, hvor lang tid motoren bliver holdt kørende. Alle deres chauffører, har desuden taget et miljø kørsels kursus.